Uudet lämpöpuupaneelit Trendikodissa

Kevätmessut aloittaa kevätkauden Helsingin Messukeskuksessa 30.3.–2.4.2023. KOIVUI® sisustuspaneelit ja matot on valittu osaksi messuilla nähtävää inspiroivaa Trendikotia.

Viime syksynä julkaistun paneelimallin Laakso 90×3000 mm Nordic ja alkuvuodesta markkinoille tulleen villamaton Villa 200×300 cm Beige lisäksi Trendikodissa on esillä täysin uusi lämpökäsitellystä männystä valmistettu lämpöpuupaneeli Aalto 600×600 mm. KOIVUI® sisustuspaneeleista tuttu paneelin neliömuoto sekä helppo ja nopea palapelimäinen asennus toteutuu myös uudessa paneelimallissa.

Lämpöpuupaneelit

Lämpöpuupaneeli Aalto 600×600 mm hurmaa kauniilla ruskean sävyllään. Upea hento hohto paneelin urakuvioinnissa luo näyttävän kokonaisuuden. Pyöristetyt urat ja väliin jäävät aallon huiput luovat modernin vastakohdan perinteiselle sormipaneelille.

Lämpöpuupaneelit löytyvät alkuperäissävyssään Trendikodin infopisteen seinältä ja valkoiseksi pintakäsiteltyinä makuuhuoneen sängynpäädystä.

Tuote:
Lämpöpuupaneeli Aalto 600×600

Villamatto ja Laakso paneelit

Trendikodin makuuhuoneesta löytyy myös tyylikäs ja minimalistinen KOIVUI® Villa 200×300 Beige -villamatto. Matto on saatavilla harmaan sekä beigen sävyssä ja kolmessa eri koossa (90×200, 160×230, 200×300).

KOIVUI® tuotteet tuovat tunnelmaa lisäksi Trendikodin eteistilassa. Eteisen syvennys on paneloitu kauniilla Laakso 90×3000 mm Nordic sisustuspaneeleilla.

Tuotteet:
Villa 200×300 Beige
Laakso 90×3000 Nordic

Trendikoti on Kevätmessujen Sisustus-tapahtuman uutuus, kokemuksellinen ja inspiroiva kaupunkikoti, jonne voit astua sisään ja jossa pääset tutustumaan useiden yritysten uusiin tuotteisiin ja trendeihin niiden luonnollisessa ympäristössä.

Suomen suurin puutarhanhoidon, rakentamisen, remontoinnin ja piensisustamisen tapahtumakokonaisuus Kevätmessut aloittaa kevätkauden Helsingin Messukeskuksessa. Upeasti uudistunut tapahtuma tarjoaa kaiken asumiseen, kotiin ja mökkeilyyn – tonteista taloihin ja mökkeihin ja kukista koneisiin. Samanaikaisesti järjestetään Lähiruoka & luomu -messut, Golfmessut ja OutdoorExpo.

Lue lisää Kevätmessuista