Ominaisuudet

KOIVUI® sisustuspaneelien kaunis puun hohto lumoaa. Koivun syykuvio tekee pinnasta hillitysti eläväisen ja jokaisesta sisustuspaneelista uniikin. KOIVUI® sisustuspaneelien kuviot ovat muokkautuneet vuosien ja vuosikymmenten saatossa puun kasvun mukaan.

KOIVUI® sisustuspaneeleja on saatavilla kahdessa sävyssä: Natural luo luonnollista tunnelmaa aavistuksen vaalennetulla raikkaalla koivunsävyllään. Nordic tuo sisustukseen modernin säväyksen runsaammin valkaistulla pinnallaan.

KOIVUI® sisustuspaneeleilla luot helposti yksilöllisen ja ajattoman seinäpinnan. Paneelien yhteensopivat koot mahdollistavat mallien yhdistelyn toisiinsa. Asennusvalmiit paneelit ovat ympäripontattuja, joten paneelien asettelu ja kiinnitys seinälle on vaivatonta.

Tuotetiedot

Koko: 600 x 600 mm
Paksuus: noin 14 mm
Ominaisuudet: Valmiiksi pintakäsitelty, ympäripontatut reunat

Käyttökohteet: Sisäseinät, sisäkatot, taulumaiset kokonaisuudet, tilanjakajat, sängynpäädyt. Tarkoitettu kuiviin sisätiloihin.

Asennus: Tuote on asennusvalmis. Kiinnitys taustan mukaan nauloilla tai ruuveilla. Aloitus vasemmalta lähtien. Ennakoi pistorasiat ja mahdolliset johdot.

5 hyvää syytä valita KOIVUI®

1 Aitous

Sisustuspaneelit on valmistettu puumateriaalista, niissä on säilynyt puun aito tuntu ja pinnan kauniin heleä hohto.

2 Suomalaisuus

Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, suomalaisesta koivusta. Suomalaisessa ilmastossa puu kasvaa hitaasti, minkä ansiosta raaka-aine on erityisen tiheäsyistä ja tasalaatuista.

3 Ekologisuus

Puu on luonnonmateriaalina ekologinen ja uusiutuva. Se sitoo hiiltä koko elinkaarensa ajan.

4 Helppous

Sisustuspaneelit ovat valmiiksi pintakäsiteltyjä ja ympäripontattuja, mikä tekee paneeleista asennusvalmiita. Koon ansiosta käsittely ja asentaminen on vaivatonta ja nopeaa.

5 Tunnelma

Puun kuvio ja materiaali itsessään luovat lämmintä luonnollista tunnelmaa. Puu on materiaalina myös akustisesti miellyttävä.