Ominaisuudet

Puun syykuvio tekee pinnasta hillitysti eläväisen ja jokaisesta KOIVUI® sisustuspaneelista uniikin. Sisustuspaneelien kuviot ovat muokkautuneet vuosien ja vuosikymmenten saatossa puun kasvun mukaan.

KOIVUI® sisustuspaneeleilla luot helposti yksilöllisen ja ajattoman seinäpinnan. Asennusvalmiit paneelit ovat pontattuja, joten paneelien asettelu ja kiinnitys seinälle on vaivatonta.

Saatavilla olevat sävyvaihtoehdot vaihtelevat mallikohtaisesti.

Tuotetiedot

Ominaisuudet: Puuvalmis tai pintakäsitelty, reunapontit, piilokiinnitys

Käyttökohteet: Sisäseinät, sisäkatot, sängynpäädyt.

Asennus: Tuotteet ovat asennusvalmiita. Kiinnitys paneelin ja taustan mukaan nauloilla tai ruuveilla. Aloitus vasemmalta lähtien. Ennakoi pistorasiat, ikkunat ja ovet sekä mahdolliset johdot.

5 hyvää syytä valita KOIVUI®

1 Aitous

KOIVUI® sisustuspaneelit on valmistettu puusta. Niissä on säilynyt aito puun tuntu sekä pinnan kaunis hohto.

2 Suomalaisuus

Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa, suomalaisesta puusta. Suomalaisessa ilmastossa puu kasvaa hitaasti, minkä ansiosta raaka-aine on erityisen tiheäsyistä ja tasalaatuista.

3 Ekologisuus

Puu on luonnonmateriaalina ekologinen ja uusiutuva. Se sitoo hiiltä koko elinkaarensa ajan.

4 Helppous

Sisustuspaneelit ovat valintasi mukaan valmiiksi pintakäsiteltyjä sekä pontattuja, mikä tekee paneeleista asennusvalmiita. Asentaminen on vaivatonta ja nopeaa.

5 Tunnelma

Puun kuvio ja materiaali itsessään luovat lämmintä luonnollista tunnelmaa. Puu on materiaalina myös akustisesti miellyttävä.