Ominaisuudet

KOIVUI® sisustuspaneelien kaunis puun hohto lumoaa. Puun syykuvio tekee pinnasta hillitysti eläväisen ja jokaisesta sisustuspaneelista uniikin. KOIVUI® sisustuspaneelien kuviot ovat muokkautuneet vuosien ja vuosikymmenten saatossa puun kasvun mukaan.

KOIVUI® sisustuspaneeleilla luot helposti yksilöllisen ja ajattoman seinäpinnan. Paneelien yhteensopivat koot mahdollistavat mallien yhdistelyn toisiinsa. Asennusvalmiit paneelit ovat pontattuja, joten paneelien asettelu ja kiinnitys seinälle on vaivatonta.

Sävyt: Nordic, Bright White, Black. Saatavilla olevat sävyvaihtoehdot vaihtelevat mallikohtaisesti.

Tuotetiedot

Koot: 14x600x600 mm | 15x90x3000 mm
Ominaisuudet: Valmis pintakäsittely, reunapontit, piilokiinnitys

Käyttökohteet: Sisäseinät, sisäkatot, taulumaiset kokonaisuudet, tilanjakajat, sängynpäädyt.

Asennus: Tuotteet ovat asennusvalmiita. Kiinnitys paneelin ja taustan mukaan nauloilla tai ruuveilla. Aloitus vasemmalta lähtien. Ennakoi pistorasiat, ikkunat ja ovet sekä mahdolliset johdot.

5 hyvää syytä valita KOIVUI®

1 Aitous

KOIVUI® sisustuspaneelit on valmistettu puusta. Niissä on säilynyt puun aito tuntu sekä pinnan kauniin heleä hohto.

2 Suomalaisuus

Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, suomalaisesta puusta. Suomalaisessa ilmastossa puu kasvaa hitaasti, minkä ansiosta raaka-aine on erityisen tiheäsyistä ja tasalaatuista.

3 Ekologisuus

Puu on luonnonmateriaalina ekologinen ja uusiutuva. Se sitoo hiiltä koko elinkaarensa ajan.

4 Helppous

Sisustuspaneelit ovat valmiiksi pintakäsiteltyjä ja pontattuja, mikä tekee paneeleista asennusvalmiita. Koon ansiosta käsittely ja asentaminen on vaivatonta ja nopeaa.

5 Tunnelma

Puun kuvio ja materiaali itsessään luovat lämmintä luonnollista tunnelmaa. Puu on materiaalina myös akustisesti miellyttävä.