KOIVUI® Asuntomessuilla

Lohjan Asuntomessuilla kohteessa Talo Sensu yhdistyvät kauniisti japanilainen minimalismi ja skandinaavinen tyyli. KOIVUI® sisustuspaneelit tuovat tunnelmaan lämpöä talon molemmissa kerroksissa.

Pala suomalaista metsää koteihin.

KOIVUI® sisustuspaneelit tuovat palan suomalaista metsää koteihin ja julkisiin tiloihin. Jokainen sisustuspaneeli on uniikki, aivan kuten suomalainen koivukin. Tyylikkäissä ja ekologisissa KOIVUI® sisustuspaneeleissa näkyy puun kasvu ja elämä. Ne mukautuvat moneen tilaan ja ovat helppo asentaa.

Hillittyä, ilmeikästä vai näyttävää?

Kuvioimaton sisustuspaneeli viehättää minimalismillaan ja sopii moneen tilaan. Kuvioiduilla paneeleilla tuot tiloihin hillittyä ilmeikkyyttä. Valitse suosikkisi!

5 hyvää syytä valita KOIVUI®

Aitous, suomalaisuus, ekologisuus, helppous ja tunnelma. Rakkaudella suunniteltu, taidolla muotoiltu, kärsivällisyydellä testattu. Lue syistä, jotka tekevät KOIVUI® paneeleista erityisiä.

KOIVUI® tarina

Pala palalta, paneeli paneelilta. Syntyi täysin uudenlainen, tyylikäs, ekologinen ja vaivaton sisustuspaneeli, jossa suomalainen metsä, moderni design ja puun lämpö yhdistyvät.

Liity myKOIVUI-klubiin!

myKOIVUI klubin jäsenenä kuulet uusista tuotteista ja ajankohtaisista asioista ennen muita. Jäsenenä saat myös rahanarvoisia etuja ja tuotetarjouksia.

*Liittymällä myKOIVUI klubiin hyväksyn tietosuojaselosteen.

Tyylikkyys

Upeaa suomalaista muotoilua. Designia, joka kestää aikaa. Minimalistista tai näyttävää. Sinä päätät.

Ekologisuus

Puu on ekologista ja uusiutuvaa luonnonmateriaalia. Se sitoo hiiltä koko elinkaarensa ajan.

Helppous

Valmis pintakäsittely ja reunapontit tekevät asentamisesta helppoa.